lördag 18 augusti 2012

Väldigt efterlängtat och lite kärlek.

Det här har jag längtat efter så länge. Få sätta mig ner vid ett frukostbord vid ett stort fönster med en bra bok. Eller två. Visserligen sitter jag även här nu med datorn med har ju en del bloggande att ta igen. Lite ledsen är jag för tillfället då det börjar trilla in inbjudningar till bokmässan i min mejlbox och att jag inte kan gå men lite glad är jag över att vissa finfina författare och finfina och snälla publiceringsföretag erbjuder sig skicka recensionsexemplar ända hit till tjottahejti utan att jag ens frågat. Så på så sätt känner jag att jag får vara med på ett litet hörn i den svenska bokbloggarmiljön just nu. För ibland så känner man sig lite utanför då man aldrig får gå på bokbloggarträffar och bokmässor. Fast jag ska inte sitta här och klaga. För jag sitter ju här i sällskap med mitt nya spöke (som för övrigt inte har visat sig än) och jag trivs ju alldeles ljuvligt bra för tillfället. Jag har böcker upp till öronen som ska läsas och jag har ju min blogg och er bokbloggare som alla är så fina. Det enda som saknas nu är ett ulligt och fluffigt lässällskap. Ett mjau-djur eller voff-djur spelar faktiskt ingen roll men jag jobbar på det. 
     Hoppas att ni har en lika underbar och avslappnad lördag som jag. Jag önskar er däremot lite mindre regn än vad jag har och mycket mera sol. Kanske en kräfta eller två önskar jag er också. Åh kräfta! Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få äta en liten kräfta nu,,,

8 kommentarer:

 1. Spökar det hemma hos dig? Här har det regnat mestadels också hela dagen, men det gör väl inget när man har något bra att läsa! Det där med kräftor lät inte helt fel,på rostad macka med majonäs....mmmm... med ett stort glas vitt vin till! Önskar dig en trevlig lördagskväll och tack för en inspirerande blogg, här lär jag titta in fler gånger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad fin du är!
   Ja det ryktas om att det finns ett litet spöke i huset men efter en vecka så jag har inte märkt någonting än :) Och ÅH så gott det dr lät. Det är nästan så jag vill ta flyget hem nu bara för kräftorna :)

   Radera
 2. Jag tycker att det är förbannat synd att du inte kan vara med på bokmässan...

  SvaraRadera
 3. Kanske inte så avslappnad lördag för mig, men ändå underbar. Leker turist i min gamla hemstad och det känns som om jag varit på fötterna hela dagen :)

  Ett eget spökhus låter för övrigt fantastiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leka turist i sin gamla hemstad är alltid lika underbart :D Körde själv ett litet flyttlass igår sen så sådär jättelugnt blev det inte för mig heller.

   Radera
 4. Det ser ut som du har det finfint vid det där fönstret. Jag kan inte heller gå på bokmässan iår så vi kan väl hålla ihop och stötta varandra den helgen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det får vi göra!! Skönt att inte vara ensam om att inte kunna gå :)

   Radera