fredag 10 augusti 2012

Tystnad och hemsökelser

Det kommer vara tyst här i kanske en vecka framöver då vi är i flyttartagen här. Ingen internet kommer att vara tillgänglig nämligen och visst kan jag nog mobilblogga men då blir det nog bara något kort inlägg utan svenska vokaler. Fast jag misstänker att jag kommer känna mig tvungen att mobilblogga lite för att ge rapporter om spökhuset från sekelskiftet (början på 1900talet alltså) som jag ska flytta in i. Visserligen ska vi bara bo där i några månader men jag är lite nervös för över hur det omtalande spökandet går till. Kommer det vara fotsteg i trappan som jag kommer vara tvungen att lyssna till på nätterna eller är det rasslande kedjor och klagande ljud? Nu är jag i och för sig inte helt ovan vid att befinna mig på så kallade besökta platser men läskigt ändå blir det nog ändå.
     Så vi ses snart på andra spöksidan. Utan liknande besök som detta hoppas jag:
ambrose bierce ~ das spukhaus und andere geistergeschichten

14 kommentarer:

 1. Vad spännande med spökhus. :) Du får hålla oss uppdaterade om alla eventuella spökerier. ;) Lycka till med flytten också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du :D Än så länge har jag inte märkt av några spökerier men jag lovar att rapportera :)

   Radera
 2. Åh vad spännande det lät att bo i ett spökhus några månader! :) Hoppas på att få läsa här om det händer några spökerier :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är väldans spännande även om jag inte träffat på något spöke än :D Men lovar att skriva om det :)

   Radera
 3. Hoppas allt blir bra i det nya huset och att du kommer bra överens med spökena. ;) Mina föräldrar bodde i flera år i ett hus där det enligt uppgift spökade (det stod med i böcker av typen "spökhus i Sverige"), och jag kan väl säga att skräckböcker blir ännu litet läskigare att läsa i en sådan miljö...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det kan jag tänka mig :D Jag har sparat lite på skräcken än så länge. Tänkte att jag måste mjukstarta hehe. Härligt med föräldrar som bor i spökhus :D

   Radera
 4. Svar
  1. Visst är den! Måste erkänna att jag använt mig av den tidigare men den är ju så fin!

   Radera
 5. Åh! Roligt! Måste erkänna att jag först trodde att ni mirakulöst byggt klart, men spökhus är EJ att förakta! Måste dock vara lite jobbigt att flängra från ettställe till ett annat med så kort mellanrum? El nåja, kanske blir jobbigare nästa gång...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej sa snabba var vi inte. Och ja, lite jobbigt ar det att behova flytta igen snart. Men huset ar mysigt och lite spokligt fast pa ett bra satt. Inga skelett i garderoben an sa lange :P

   Radera
  2. Vad du vet, kära du, vad du VET...;)

   Radera
 6. Läskig bild! men fin :) är också i flyttartagen, kommer dock inte bo i ett spökhus vad jag vet! Hoppas allt går bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jo man vet ju aldrig om det spökar. Så kanske! Om du har riktig tur :D Och tack! Hoppas det går fint för dig med :)

   Radera