söndag 15 juli 2012

Butler och engelsk frukost

Känner mig lite frånvarande i helgen. Har varken tittat in på min egen blogg eller någon annans. Har inte tittat på TV eller umgåtts med någon förutom Herr Lingonhjärta och när det gäller läsningen så har jag lagt alla påbörjade böcker åt sidan. Felet är nämligen den här boken på bilden och jag undrar lite varför så få i bokbloggsvärlden har läst Fledgling av Octavia E Butler? Jag menar, den är ju helt underbar, fantastisk, ljuvlig och alldeles alldeles beroendeframkallande. Den har fått mig att släppa allt i helgen och bara ägna mig åt den. Sen vill jag också läsa mer av Butler. Är lite nyfiken på om hennes andra böcker är lika bra som denna. Fast först så ska jag njuta av det som jag har kvar av boken och återgår därför nu till mina bleka Scones och min nya litteraturkärlek. 

11 kommentarer:

 1. Haha men det låter ju alldeles underbart! =) Jag har inte hört talas om Butler tidigare så ska bli intressant att höra mer om vad boken handlar om sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det är det också :D Nej konstigt nog är det många som inte hört talas om Butler och inte heller är hon översatt. Men helt galet bra är hon :D

   Radera
 2. Åh, vad kan det var för bok!? Nu måste jag Bokusa lite om den :) Fortsatt trevlig helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm...hur var det nu...gillar du vampyrer? Om inte så strunta i att den handlar om det och läs den ändå. För Butler är(var) en sådan där fantastisk intelligent och mångsidig författare som fyller böcker med visdom. Älskar henne och vill läsa precis allt nu av henne. Fast hon finns inte översatt än...fast LÄS :D

   Radera
 3. Det ser ut som att du haft en extremt mysig frukost i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jajamänsan! Helt galet härlig faktisk :D Hoppas du hade en liknande själv igår.

   Radera
 4. Åh, vilka mumsiga scones. Det låter som att din helg har varit perfekt ju. :)Måste kolla in Butlers bok också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe de ser lite bleka ut på fotot men goda var de :D Jag är nästan helt säker på att du skulle gilla den här boken starkt. Känns precis som en Sofia i Bokmilaskogen-bok :D

   Radera
 5. Misstänkte att du skulle gilla den ;) Tycker också att fler borde upptäcka Butler! Är själv jättesugen på att läsa mer av henne men tänkte spara lite på det eftersom det inte blir fler Butler-böcker..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så ljuvlig den är! Fast vet inte om jag kan ha lika mycket is i magen som du. Vill helst inhalera alla hennes böcker på en och samma gång :D

   Radera
  2. Haha ja, inhalera är ju ett bra ord när det är så fantastiska författare :D

   Radera