lördag 7 februari 2015

TADAAA!!

Nu ni! Då är jag tillbaka igen efter nästan två månaders uppehåll. Här har hunnits med en hel del och nu känner jag mig äntligen utvilad för att återgå till ett någorlunda normalt liv. Med lingonkarten såklart! Under den här tiden som jag varit borta har jag lärt mig att amning och läsning är lika med sant. Att nyfödd och argentinsk sommar är vidrigt och lika med luftkonditioneringsförkyldning. Har nämligen knappt varit ute på en månad för att lingonkartar inte klarar av så hög värme. Sen är de törstiga heeeela tiden. Amning och TV-serier är också lika med sant. Vi har snart plöjt hela Sons of Anarchy som jag älskar. Plus att det går faktiskt att ansöka till doktorandstjänst med bebis på en arm och skrivandes på datorn med den andra. Vill man så kan man. Så då går det att bokblogga också. Så nu har jag en hel del att ta igen för ligger efter med en massa recensioner. Vissa ligger jag extremt långt efter med så hoppas att ni är beredda på att bli lite rec.spammade nu ett tag framöver för jag är galet bloggskrivsugen. Äntligen!!
     Sen måste jag ju också ta tag i böckerna som mamma hade med sig till mig. En sådan otroligt fin bokhög.
15 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka, du är efterlängtad!!
  (ser särskilt fram emot rec-inlägget för Totte badar...:) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :D Och såklart det kommer en rec för Totte. Antar att det är få som känner till honom :P
   Förresten har jag hittat en ny galet otäck dolda kamera-"skämt". Ännu taskigare än spöket i hissen. Ska lägga ut ett inlägg snart så ska du få se. Hua!!

   Radera
 2. Du har varit saknad, välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket!! Nu ska jag bara komma ikapp och läsa alla bokbloggar också :D

   Radera
 3. det är bredd på läsningen, ser jag! Dödens jungfrur och Totte badar. välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är det! Det är en galen blandning där :D Och tack!!!!!!

   Radera
 4. Totte finns på dvd också,hehe. ett tips. när man inte längre riktigt hinner läsa! och ja, välkommen tillbaka:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. År det sant? Det visste jag inte! Ska genast kolla upp det :) Mycket bra tips!! Och tack!!!

   Radera
 5. Välkommen tillbaka och grattis till bebis!!

  Marie i skåne

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka!! Äntligen som Gert Fyllking skulle säga!! :-)

  SvaraRadera
 7. Åh vad kul att du är tillbaka!! (och GRATTIS till karten om jag inte sagt det innan!!!) Har också haft långt blogguppehåll nu (pga livet) men hoppas vara tillbaka snart. Läser ikapp bloggar sålänge :)

  SvaraRadera