torsdag 18 december 2014

Julpaus

Sitter här i stekhet morgonvärme och pillar med akademiska ansökningar innan jag återgår till poolen och och Kings Väckelse som jag tycker är riktigt bra än så länge. Från och med idag tar jag semester från allt som har med datorer att göra så önskar er en riktig God Jul och många hårda klappar. Jag kommer antagligen att synas på instagram så ni är välkomna in där om ni vill ha lite sommarvärme mitt i julen. (Man vänjer sig aldrig vid en svettig jul.)

Hej så länge!!

4 kommentarer:

 1. Ja, där kan du sitta och svettas ! Jag är inte ett dugg avundsjuk, trivs sååå bra här i grådasket :-)
  God Jul på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha hittade de här kommentarerna nu! Tack och trevligt nytt år! Och det är svettigt här kan jag lova. Sitter mest inne nu med bebis då det inte går att gå ut. Så skicka hemskt gärna hit lite grådask :D

   Radera