fredag 13 juli 2012

Sometimes dreams come true

Det är äntligen fredag. Och vilken lång vecka det har varit. Visserligen var veckan en dag kortare för mig men konstigt nog är de kortare veckorna alltid mentalt längre än de normala. Ikväll ska det AW-festas lite här på jobbet men sen ska jag ta mig hem för en lång och härlig läshelg. Min plan är att inte röra på mig på hela helgen och läsa minst två böcker. Är därför väldigt glad över att det äntligen är fredag. Gladast är jag idag dock över att 11/22/63 av Stephen King kommer finnas hemma hos mig inom kort. Det har varit en av de där svårfångade böckerna för mig här borta i ingenmansland plus en bok som jag vägrar läsa som e-bok för vissa böcker bara måste man ju bara ha som riktiga böcker. Så jag sitter här nu och väntar med spänning.
     Hoppas att ni får det alldeles ljuvlig helg ni med plus mycket lästid. Helst på ett ställe som liknar det här:

The Bibliobarn's Bibliobargains!
Tryck på bilden för att komma till källan.

4 kommentarer:

 1. Jag tänkte också ha läskoma i helgen, med Hilary Mantel :)
  Underbar bild! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt :D Vill också läsa Mantel. Är lite avis nu :)

   Radera
 2. Å vilket underbart litet krypin :) med tillhörande fin utsikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är det fint! Kan lätt tänka mig att sitta där inne ett tag :D

   Radera