söndag 17 juni 2012

Uppdatering & lyssning av Kings nya Dr Sleep

Efter att jag upptäckte att King släpper uppföljaren till The Shining så har här googlats som en galning. (Obsessed? Me? Not likely.) Jag ville helt enkelt veta lite mer om boken och vad den handlade om. Plus om den verkligen handlade om vampyrer. Så här långt i googlingen kan jag berätta att som jag förstår så handlar den inte alls om vampyrer utan om en grupp människor som kallar sig själva för "The True Knot" som suger extraordinära förmågor (Shinings) ur människor. Något som den nu medelålders Danny besitter och precis så som andarna i The Shining gjorde. Alltså inga blodsugande vampyrer här inte. Tydligen är det en klassisk King-berättelse om ont och gott och det verkar inte som om Kingälskarna kommer bli besvikna. Jag har också googlat som en galning efter omslaget på boken men det verkar hållas hemligt än så länge. Tills dess får vi nöja oss med läsningen av det första kapitlet som man kan höra här om man spetsar öronen riktigt, riktigt  noga:

2 kommentarer:

  1. Onekligen spännande!! The shining är en av mina favorit-kingare så jag hoppas mycket på den här uppföljaren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag med! Han läser så fint också King här. (Om man kan höra det för själv så tryckte jag nästan in lurarna i öronen för att lyckas höra något:))

      Radera