söndag 17 juni 2012

Otäckt sammanträffande

Det har hänt så många gånger nu att jag börjar tycka att det är otäckt men varje gång jag klagar över att vissa böcker inte finns som e-böcker så ploppar de upp som på beställning hos Elib. För svenska böcker kan ju jag inte få tag på om det inte finns som e-böcker. Ett exempel är när jag för längesedan klagade här på bloggen att jag inte kunde läsa Maria Gripe efter som hennes böker inte fanns att få tag på som som e-böcker. Några dagar senare fanns de helt plötsligt på Elib. Ett annat exempel är när jag skrev om att jag var tvungen nu att läsa The Great Gatsby för att filmen kommer snart. Plopp sa det så fanns boken helt plötsligt på Elib. För ett tag sedan var jag lite sur över att Katarina Wennstams böcker inte fanns som e-böcker för hon skriver så förbaskat bra. Idag hittar jag dem på Elib! Alltså jag tycker nästan att det är lite otäckt det här. Fast glad är jag. Eller närmre sagt överlycklig! Så nu hoppas jag bara att jag inte kommer jixa mig här nu bara för att jag skriver om det. Sen undrar jag också vad som händer och jag skriver detta: 

Styggelsen, Amanda Hellberg, Styggelsen, Amanda Hellberg, Styggelsen, Amanda Hellberg. 

Hoppas kan man ju i alla fall!  

6 kommentarer:

 1. Kanske någon på elib som läser din blogg;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gissar lite på att något på Elib läser bokbloggar kanske för att se vad som många är ute efter att läsa. För vi pratar ju alla ofta om samma böcker i perioder i och med att vi på verkar varandras läsning hela tiden. Det kan också vara så att i och med att jag är dagligen på Elib att det är jag som märker, hehe. Jag måste ju ha koll på de svenska böcker som jag kan läsa :) Men läskigt är det! Ska nu sätta tänderna i Katarina Wennstams böcker. Har du läst dem?

   Radera
 2. Det vore kul om vi hade den sortens makt att bestämma över vilka titlar som kommer ut, men det är nog mer ett betyg på hur väl du har fingret på förlagens puls. :)

  Styggelsen kommer ju i nyutgåva i höst, vi får se om förlaget har planerat en e-boksutgivning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn! Vad roligt att få svar från dig :) Ja det är ju förlagen som styr över utgivningarna men de tillsammans med er lyckas alltid ha otäckt fin timing :) Sen är det också otroligt roligt att höra att Styggelsen kommer i nytryck. Känns som om den hamnade lite i skymundan av sina småsyskon men håller tummarna för en e-boksutgivning då.

   Tack för övrigt att ni finns. Finns få hemsidor som jag är inne på så ofta :)

   Radera
 3. Styggelsen är så bra! :)

  SvaraRadera