lördag 16 juni 2012

Den planerade sommar(eller rättare sagt vinter-)läsningen


Jag vill ju inte vara sämre och också lista upp min sommar(vinter)läsning. För när ni har sommar så har jag jag också sommar. I alla fall i hjärta och själ. Så det blev en liten hög med böcker. Plus att jag har några böcker på väg från New York och har några svenska e-böcker som jag vill låna. Det blev också en hel del King (surprise, surprise).

Under the dome av Stephen King
Full dark, no stars av Stephen King
The Stand av Stephen King
Different Seasons av Stephen King
The gunslinger av Stephen King
The Skeleton Crew av Stephen King
Generation Loss av Elizabeth Hand
Walking the moon av Elizabeth Hand
The Gargoyle av Andrew Davidson
The little friend av Donna Tartt
The swan thiefs av Elizabeth Kustova
Jonathan Strange & Mr Norell av Susana Clarke
Eld av Mats Strandberg & Sara Bergman Elfgren
Jag väntar under mossan av Amanda Hellberg

Kommande från NY är antingen:
Fledgling av Octavia E Butler
eller
112263 av Stephen King
eller
Available Dark av Elizabeth Hand 
beroende på min vän hittar därborta.

Där har jag någonting att bita i!12 kommentarer:

 1. Wow, måste erkänna att den där högen ser lite skrämmande, och då menar jag inte på grund av att det är så många King-böcker utan att det är många tegelstenar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha det är några tjockisar i den där högen. Hade tegelstensskräck förr men har tydligen kommit över det :D

   Radera
 2. Det gemensamma för många som planerar sin sommarläsning att bokhögarna är stora, men optimismen för vad som kan hinnas med är ännu större.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Så sant!! Kommer aldrig hinna med den här högen men hoppas kan man ju alltid :D

   Radera
 3. Vilken underbar läslista! Jag kan verkligen rekommendera alla King jag läst (alla utom senaste novellsamlingen, men den finns här hemma nu). Och 112263 om det är den du får. En bok jag verkligen vill läsa för övrigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visste att du skulle gilla den ;) Vad glad jag blir av att höra det. Senaste novellsamlingen har jag hört är helt fantastisk och 112263 är jag galet sugen på att läsa. Är rädd att serien kommer sluka mig dock och att jag måste köpa hela serien sen på en och samma gång. Då blir det nog en serie-sommar för mig istället :)

   Radera
 4. Svar
  1. Tack:) Kanske lite väl optimistisk men fin är den :)

   Radera
 5. Mycket fint där (speciellt King såklart)!!

  SvaraRadera
 6. Underbar hög! The Stand är nog min nästa King-utmaning också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D
   Jag högg tag i Full dark...nyss och fy bövelen vad läskig den är! Vågar knappast öppna den :)

   Radera