måndag 25 juni 2012

Tim Burtons Dark Shadows

Jag har befunnit mig väldigt mycket i Maine den senaste tiden. Först då så klart med Stephen King men också med Elizabeth Hands Generation Loss. Nu har Tim Burtons Dark Shadows kommit ut på bio och jag är galet sugen på att se den. För inte verkar den bara vara snygg, humoristisk och utspela sig i Maine, det är Tim Burton som har producerat, Johnny Depp och Helena Boham Carter som är skådespelare (ingen överraskning där) men sen är det ju också en vampyrhistoria. Hur skulle jag kunna motstå det? 

7 kommentarer:

 1. Men alltså, Maine är ju typ bästa litterära miljön! Ah! Vänta bara när augusti/september står för dörren så börjar jag yra om krispiga höstlöv och New England igen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst är det!! Och du får hemskt gärna yra på om krispiga höstlov och New England allt du bara orkar. För då kommer det smitta av sig hela vägen hit :D

   Radera
 2. Åh!! Krispiga höstlöv! Maine! New England! Döör! Längtet blev plötsligt enormt!

  Annars så har den här filmen gått på bio i Sverige ett tag redan och jag var jättepepp innan men har inte kommit iväg för att se den än ändå. Den fick nog itne så mycket uppmrksamhet när den hade premiär så jag märkte inte när den släpptes. Kanske inte fått så bra kritik? Fast vem bryr sig, kommer ju se den ändå. Är ju trots allt Tim Burton.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja visst vill man ha höst nu :D (Säger jag mitt i vintern. 22 grader varmt i o för sig idag men ändå vinter.)

   Visst är det konstigt att den fått ljummen mottagning för man kan ju tänka sig att den gamla goda kombinationen borde sälja som smör som vanligt. Eller börjar folk tröttna kanske...? Fast skit samma. Kommer också garanterat se den oavsett :)

   Radera
 3. Jag såg den precis när den kom hit till Sverige och visst var den bra men den var inte så bra som jag hade trott. Jag hade nog för höga förväntningar! Om du vill läsa ;):

  http://elilaserochskriver.wordpress.com/2012/06/03/dark-shadows/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du fick mig verkligen att bli lite mindre pepp på den efter den där recensionen :) Fast bara lite, hehe. Kanske kommer jag se den nu med lite mindre förväntningar och älska den :D

   Radera
  2. Hehe, förhoppningsvis ;)

   Radera