söndag 24 juni 2012

Ett litet förtydligande!

En av mina vänner sa alldeles nyss till mig att jag lät så arg i min recension av Mörkrädd av Anders Roman. Att jag verkade vara arg på de som inte gillade boken. Jag blev så förvånad när hon sa det men nu när jag läser den så kan jag se att jag nog har uttryckt mig lite konstigt. För det var ju inte alls meningen att det skulle låta så. Det är ju bara härligt att vi alla tycker olika och inte gillar samma sak för hu så trist det hade blivit annars. Vad jag menar i min recension är att jag tycker att det är synd att den fått så mycket kritik för att jag gillade den så. Plus att han skriver så osvenskt. Inte att de som inte gillar boken är knasiga. Så hoppas ingen tagit illa upp för det var ju inte alls meningen.

6 kommentarer:

 1. Ha, ha, ingen fara. Uppfattade aldrig din recension trots att vi ju tyckte olika om boken:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det var ju skönt. Blev lite stressad när hon sa så till mig :)

   Radera
 2. Jag fick inte alls det intrycket när jag läste din recension. :) Haha, vågar inte ens tänka på hur arg jag måste låta i jämförelse. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad skönt att höra. Sen låter du aldrig arg utan brukar däremot ha ganska så roliga recensioner. Jag har inga problem att säga vad jag tycker om en bok men man vill ju inte få någon att tro att de inte får tycka som jag hehe.

   Radera
 3. Haha, jag uppfattade dig inte heller så och jag gillade ju som sagt inte alls den boken! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var skönt att höra :D DÅ kanske det bara var inbillning från min sida :D

   Radera