torsdag 7 juni 2012

Tekniknörderi som gör en boknörd lite extra glad

Jag vet att det är jättenördigt och att det bara är mitt Twitterkonto som sitter där men det är ändå en härlig känsla att jag inte bara kan se min egna logga hela tiden på jobbet, utan även vet att jag nu kan blogga från mobilen och läsa kommentarer. Det lättar väldigt mycket upp en lång dag då jag bara vill gå hem och dra något gammalt över mig. 
     Sen kan jag även numera smygfota läsande människor i tunnelbanan på väg till och från jobbet så det kanske dyker upp lite foton här i framtiden. Jag hoppas på det i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Men du.. eftersom du är tekniknörd så kanske du kan hjälpa mig! Vet du någon bra app, eller andra program, som är bra om man vill läsa i mobilen? :) Har letat lite, men inte direkt hittat någon jag gillar.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. FBReader gillade jag till min HTC Hero men sen ändrades den lite till min nya mobil så nu är den inte lika bra. Men skadar inte att testa kanske?

   Radera
  2. Tack för tipset :) ska testa den.. :)

   Radera
  3. Åh! Jag kan en del appar till Ipod Touchen med har du en android? Har inte hittat någon än som jag kan läsa med i min Nokia men återkommer om det :) Vill ju också läsa i mobilen ju :)

   Radera
 2. ROLIGT! Min egen tele har börjat bli lite seg (den är bara ett år, kom igen!!)så jag läser mest mailen i den nu men kommentarer skickas ju i alla fall dit.:) Och som tur är har man twitter också, då.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH så knasigt!! När den bara är ett år och den börjar braka, ja då blir man inte glad :( Och jag är så glad att jag kan twittra o blogga på mobilen nu. Hur ska man annars överleva trista stunder på jobbet eller på toa typ, hehe

   Radera
 3. Härligt med ny teknik. Mitt problem är att mobila nätet är svagt vid sommarstugan. Vad ska man göra då i stugan? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :D Men fy vad segt men dåligt mobilnät på landet. Fast du kanske ska ladda upp med en massa böcker i stället o läsa i gräset. Åh så härligt det låter :D

   Radera