fredag 8 juni 2012

Lyckoruspaket!

Man kan inte se det men jag har ett gigantiskt varggrin bakom boken. Fyra manader tog det for boken att komma fram och jag har varit i stor sorg. Igar nar jag kom hem var jag darfor tvungen att falla en liten gladjetar. Valkommen hem efterlangtade Generation Loss!

8 kommentarer:

 1. Åh vad kul :) Den är verkligen helt fantastisk :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååååh ja jag är så glad att jag nästan gråter lite varje gång jag ser den. Hade liksom gett upp hoppet på att den skulle komma :D

   Radera
 2. Grattis!! Själv har jag läst ut en bok i dag, den första efter fyrans ankomst, så jag firar lite jag med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Och grattis till dig :D Kan tänka mig att det inte hinner bli så mycket läsande nu. Fast däremot väldigt mycket mysande och det är ju inte helt fel det heller:D

   Radera
 3. 4 månader?! Man skulle tro att tullen hade viktigare saker än att stoppa bokpaket för sig. Men den är värd att vänta på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!!! Men de sitter där och häckar på böckerna och hoppas på att man ska komma och betala en massa pengar för böckerna för att få ut dem. Ibland ledsnar de och skickar hit dem ändå och ibland försvinner de. Man blir helt galen. Fast också galet glad då de äntligen kommer fram :D Kommer ihåg din recension förresten :)

   Radera