söndag 10 juni 2012

Snuskig söndagslektyr

Av en bekant har jag fått låna ett exemplar av den här snuskiga boken över helgen, så lade The Historian åt sidan i fredags för att spendera helgen med Ana och Mr Grey. Åhej vag det går undan att läsa den. Det är väldigt mycket av att bita sig i underläppen och prata med sin inre gudinna (något som även Pocketlover kommenterat i sin roliga recension av serien) och det är faktiskt ganska så dåligt skrivet och hyfsat ointressant tycker jag. Ändå kan jag inte sluta läsa. Jag misstänker också att jag kommer försöka göra en hel del åt att försöka få tag på de resterande två böckerna efteråt så jag vet hur det går med allt...eh...sexande. Helt ärligt talat så är inte boken sådär jättesnuskig (har läst värre) men den är ganska så beroendeframkallande. Hade faktiskt ingen som helst aning om att den handlade om det den faktiskt handlar om så nu måste jag ju veta hur det går. Så hör ni inget mer ifrån mig idag så vet ni vad jag läser här på söndagseftermiddagen.   

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag ju lite nyfiken...på vad den handlar om alltså:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe! Recension kommer :) Eller finns där antagligen nu när du läser detta :D

      Radera