lördag 2 juni 2012

En bra bokhandel är...

...en bokhandel där de som jobbar där (före detta arbetskamrater kan jag tillägga) skicka ett mejl på fredagseftermiddagen som lyder: "Idag kom det in en herrans massa Stephen King böcker. Tänkte bara säga det. Wink, wink!". Däremot fick det mig att arbeta betydligt sämre efter det och kunde bara tänka på hur jag på måndag eftermiddag ska göra bokhandelsbesök och bada i Stephen King-böcker. Jag tror att jag ska ta och köpa mig med en herrans massa choklad för att ge bokhandlarna i gengäld för att jag får bada i en herrans massa King-böcker och för att de till och med mejlar mig för att tala om att de har fått in böckerna. Måste vara finaste bokhandeln i världen! Sen när de även mejlade mig en timma senare för att tala om att de idag lördag tänkte mejla mig med en lista på det som kommit in, jag då dog jag nästan lite.

Egentligen har jag nu köpstop men en liten King kan väl ändå inte skada när de varit så snälla mot mig...

3 kommentarer:

 1. Jag vill också ha en sån bokhandel! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt livsfarligt är det. Speciellt när man försöker ha köpstopp, hehe. Men skulle inte vilja byta bort dem för allt i världen :D

   Radera
  2. Nä, det förstår jag. Men vem kan ha köpstopp när man har en sån bokhandel? :)

   Radera