måndag 4 juni 2012

Det är inte bara vinter. Jag är även helt insnöad!

I huvudet alltså. Visst så har vi kallt nu och visst så går det rykten om att det kommer snöa här snart (vilket jag är tokglad över till skillnad mot alla andra) men det är alltså inte den typen av snö jag pratar om nu. Utan den jag menar är den som lägger sig som bomull i huvudet och gör så att jag bara kan inrikta mig på vissa saker. På vissa författare. För nu har jag nämligen gått och ställt till det för mig. Jag har gått och köpt mig första boken i en evighetslång serie av en författare som har byggt en iglo i mitt insnöade huvud och som vägrar att flytta därifrån. Ja, ni. Kan ni gissa vem kanske? Jag har uppenbarligen stora insnöningsproblem.  


11 kommentarer:

 1. Åh du lyckliga Lingonhjärta! Du har hela denna fantastiska serie framför dig. Jag säger som jag sagt till alla andra: Om man bara tar sig igenom de två första, inte så bra, böckerna, så blir det helt ljuvligt sedan.

  Jag vet att det finns sådana som tyckt precis tvärtom, men bara utifall att du inte gillar de två första så blir det mycket bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe! Jag blir glad bara av att titta på den för vet att jag har en lång härlig serie framför sig. Har hört andra också säga samma sak så lovar att jag ska stå ut. Det är ju King menar jag :D

   Radera
 2. Bara att hålla med Monika, även om jag kan tycka att de två första böckerna inte är så illa, men i jämförelse med resten av serien bleknar de en aning. Mycket nöje!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Vad glad jag blir av att höra det. Känner mig som ett barn i en godisaffär. Typ :D

   Radera
 3. Hahaha! SNÖ!? I Buenos Aires? Jösses, ni har det rätt kallt, va? Jag som trodde att du fastnat i Game of Thrones-fällan med den rubriken (winter is coming) borde ha förstått att det var Stephen King. Igen.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jajamänsan! Jag kommer ihåg när jag för första gången upplevde snö här. Jag fattade ingenting. Jag var ju i Sydamerika ju. Nu vet jag bättre :D Det är kallt nu men det varar inte länge. Snart kommer våren och värmen hit igen :)
   Nä, man hade ju kunnat tro att det var Game of Thrones (som jag för övrigt velat läsa i evigheter) men icke då. Jag envisas fortfarande med King. Men han är ju SÅ BRA! Fast sugen är jag allt på Game of Thrones...

   Radera
 4. Hahaha, vi hade också snövarning helgen, men det blev inget som tur är. Har fått nog av snö nu!

  Min pojkvän är heeelt insnöad på den serien men har inte heller läst den ännu. Ska bli kul att se vad du tycker sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja usch jag hörde det. Men juni är ju som juni är. Vi får hoppas att det blir snorvarmt snart :D Åh vad roligt att du också har den kvar. Jag misstänker dock att jag kommer sluka den :)

   Radera
  2. Hehe ja, risken finns ju ;)

   Radera
 5. Verkar som en bra sak att snöa in på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det tycker jag med fastän jag känner mig som en besatt och skogstokig beundrarinna när det gäller King :)

   Radera