söndag 15 april 2012

Strange pets with books

Lite sent men med dubbelt upp kommer här mitt bidrag till Bokmilaskogens utmaning Pet with books. Här har jag kombinerat de två husdjur som nog ger minst läsro än något annat djur. Fast gosiga är de så de fick vara med ändå:

Först och främst presenterar jag Fiona som inte får vara nära mina böcker på grund av långa klor och som därför här fick hänga på balkongen medan hen fotades. Fiona trodde även som vanligt att det skulle bli kelande när jag närmade mig, därav halvt stängda ögon.

Sen presenterar jag här även ett och halvt-åriga Emma som två sekunder senare både snott bok och tröja ur mitt knä. Hon tycker att böcker helst ska tuggas på och att stillasittande av en Lingonhjärta ska lekas med och inget annat. 11 kommentarer:

 1. Både fiona och Emma är faktiskt ursöta! Vem kan motstå Emmas hundblick, liksom!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja den där hundblicken är oslagbar. Betyder dock inte "ÄLSKA MIG" som man kan tro, utan "Om två sekunder kommer jag göra någonting riktigt riktigt busigt så vänta du bara" :P

   Radera
 2. Föredrar Emma, är lite rädd för Fiona. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag var också lite rädd för Fiona jag med när hon var liten. Nu har jag vant mig och så är hon också mest bara gosig nu för tiden :)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack :) Emma träffar jag dock bara på helgerna men hon är till liten del min ändå :)

   Radera
 4. Väldigt fina, båda två! Fast jag är nog också lite rädd för Fiona även om hon ser snäll ut. :P Påminner om Jurassic Park. ;) Och schäfrar är alltid så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Håller med lite om att hon ser ut som en dinosaurie :) Och älskar schäfrar! Fast när vi flyttat till hus då blir det en sån här:
   http://www.woefkesranch.be/new/rassen/berner-sennen/berner-sennen-13.jpg
   Längtar lite redan så jag dör!

   Radera
 5. Vilka sötnosar du har! Såg att du länkade till att du vill ha en berner :) Jag har en snart femårig herre här hemma som fick vara med i mitt inlägg pets with books, underbara hundar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Och jag har ju redan Åh:at och mer eller mindre skrikit ut min glädje över hur fin din vovve är. Nog bland det finaste jag har sett tror jag. Har förstått också att Berner Sennen är fantastiskt sällskap.

   Radera
  2. Han tackar så mycket för komplimangerna! ;) Svärmor har också två stycken, en tik och en hane. De är helt underbara hundar! Så sällskapliga och glada, är med på allt och glada hela tiden :).

   Radera