torsdag 1 mars 2012

Skruttiga februari

Februari har nog erbjudit på den sämsta läsmånaden på länge. Nytt jobb och mycket plugg har verkligen tagit läsmusten ur mig och mars månad ser till och med ut att bli värre då jag har mer pluggande framför mig. Fast en hel del böcker blev däremot påbörjade den här månaden. Nu ska jag bara se till att läsa ut dem också, fantastiska som de är. 


Utlästa:
The Guardians av Andrew Pyper
Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children av Ransom Rigg
The Janus Stone av Elly Griffith
The house at seas end av Elly Griffith
The Tenant of Wildfell Hall av Anne Bronte
The book of lost things av John Connolly


Påbörjade:
The Passage av Justin Cronin (på is)
Time travellers wife av Audrey Niffenegger (lunchläsning)
Dark matter av Michelle Paver (ljudbok)
Bleeding heart square av Andrew Taylor ((läses)
The rules of attraction av Brett Easton Elllis (nattläsning)


Bästa boken den här månaden var helt klart The tenant of Wildfell Hall av Anne Bronte. Helt ljuvlig!

6 kommentarer:

 1. Åh, du har läst the Guardians! Har jag kommenterat på den? Måste ha hjärnsläpp som glömt det i så fall, men stod i TVÅ bokhandlar på resan nu och fingrade längtansfullt på den och tänkte att den bara MÅSTE vara bra! Hounted house osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker att alla borde få lite Haunted House-läsning. Imorgon bitti har jag tom planerat ett för små barn :D (ÄLSKADE The Guardians!)

   Radera
 2. Jag tycker att det är bra jobbat!! Själv läser jag ett par sidor i taget innan jag somnar : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad fin du är! Själv tycker jag att det är fantastiskt att du kan få någonting läst över huvud taget. Jag menar, om jag knappt hinner läsa nu, hur i hela friden skulle det då gå mer fyra barn? Helt beundransvärt :D

   Radera
 3. Jag tycker också att det ändå är bra jobbat! :) Det är inte lätt att orka med nöjesläsning vid sidan om plugg och arbete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack fina Bokmilaskog :) Önskar så bara att jag hunnit med fler men man måste ju hinna sova också :)

   Radera