onsdag 29 februari 2012

Winterlong

Det var längesedan som jag gjorde en beställning hos BWB nu så jag kunde inte låta bli att slå till på denna... har ju aldrig direkt kunnat säga nej till tvillinglitteratur.

4 kommentarer:

 1. Ja, vad ÄR det med Tvillinglitteratur som är så himla facinerande? Kan förstå att Helena på Dark PLaces t ex gillar det som mamma till två, men annars? Vad har vi andra för ursäkt? Dessutom skrivs det väldigt mycket tvillinglitt tycker jag. Eller är det kanske bara det att man reagerar när man hör det på ett annat sätt än annars? Och lägger märke till det? Hoppas den är bra för ö. Har fortfarande Hand kvar på oläst-listan, men det lär väl inte dröja länge innan jag köper något jag också..=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst undrar man! Det är någonting med den där kontakten som tvillingar verkar ha som är så otroligt spännande. (Tänk att Dark Places Helena har tvillingar förresten. ÅH så härligt och fint :D) Jag tycker att det känns som om tvillingar är lite inne i litteraturen. Eller också är det så som du säger att om man gillar det så dras man till det. Fast ALLA verkar ju verkligen skriva om det...

   Samlar lite på Hand förresten innan jag ens har läst. Har redan två och väntar på två. Jag bara vet att jag kommer älska :)

   Radera
 2. Winterlong är en riktigt bra bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var härligt att höra Anna! Förresten så verkar det vara bara du som läst den i bokbloggsvärlden typ. När jag googlade på den så hamnade jag hos dig. Fin blogg och fin läsning förresten. Kommer bli en stadig besökare :)

   Radera