fredag 2 mars 2012

Haunted house for kids och annat läskigt.

Det jobbiga med att befinna sig i en bokhandel hela dagarna är att jag gör långa listor i huvudet med böcker som jag vill läsa och att när jag sedan kommer hem och vill skriva upp dem så har jag glömt av dem. Det är nämligen så att den bokhandeln som jag jobbar i är den enda i hela Argentina som säljer skollitteratur för engelskspråkiga skolor så vi har för tillfället så mycket jobb att jag inte hinner skriva ner en lista under dagen. Ett annat problem med att vara den enda bokhandeln som säljer engelskspråkig skollitteratur är att jag vill köpa upp alla fantastiska böcker det finns för barn, fastän jag själv inga har än, plus att det är ingen min närhet som har barn heller här borta. 
     Häromdagen när den här Haunted House-stickers boken levererades till butiken funderade jag på att strunta i att jag inte har barn och köpa in den ändå. För den här är så sjukt söt så att det inte är riktigt klokt. Jag bläddrar lite i den dagligen och fnissar åt små monster och har även fått små barn att tindra med ögonen när jag plockat fram dem med kommentarer som: "Ååååh, vilken fin monsterbok!". Usborne som säljer de här fina stickers-böckerna har en hel massa i sitt urval. Jag som inte är alls förtjust i prinsessor och sådant tråkigt är även väldigt förtjust i dessa tre:


Kanske blir till att köpa försenade små julklappar till syskonbarnen kanske....

2 kommentarer: