lördag 3 mars 2012

Om man har läst om damen i svart så kan man lika gärna ta den om damen i vitt också.

Jag vet att det mestadels har varit en massa titta-vad-jag-har-köpt-inlägg den senaste tiden men hinner ju som sagt inte läsa så mycket och har galet mycket plugg så det får bli så här. Hittade nämligen den här fina utgåvan av The woman in white på jobbet och tänkte att det går ju bara inte att man läst The woman in black utan att även läsa The woman in white. Gillar de här utgåvorna. Både billiga, snygga och har fin dödskalle på omslaget. Hinner kanske inte läsa boken på länge men fin är den i alla fall... 


6 kommentarer:

 1. Jamen så måste det vara, jag får leta efter den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, har fått för mig att den ska vara jättebra fast vet faktiskt inte så mycket om den förutom att titeln är fin :D

   Radera
 2. Jag har nyfiken på Wilkie Collins ända sedan jag läste Drood av Dan Simmons för ett par år sen. Vet inte om du läst den, men det är ju Wilkie Collins som är berättare där :) Har dock inte kommit mig för med att läsa någon Collins, blir väldigt nyfiken på en kommande recension :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm...Drood av Dan Simmons har jag inte läst. Tack för tipset :D Är jättesugen på Collins också. Vet inte när det blir av att jag läser den men lovar rec i alla fall :)

   Radera
  2. Då har du något fantastisk framför dig! Drood är underbar, en tegelsten fylld av viktorianskt slum, engelsk överklass och Londons undre värld. Och Charles Dickens berättad ur Wilkie Collins högst opålitliga synvinkel. Jag älskar den!

   Radera
  3. ÅH så fantastiskt det låter!!! Måste läsa den nu ju :D

   Radera