måndag 5 mars 2012

Ett kärleksfullt kvinnoinlägg kanske?


Den 8 mars kör fina Enligt O igång med en gigantisk bloggstafett igen och då hoppas jag att ni hänger med. Mitt inlägg publiceras 20.30 på kvällen och jag sitter här nu och försöker fundera ut vad i hela friden jag ska skriva om. En hyllning till kvinnan blir det ju så klart men frågan är vilken kvinna? Blir det en politisk hyllning eller en ren kärlekshyllning? Humoristiskt eller allvarligt? Jag har ingen som helst aning för tillfället men jag kommer säkert på någonting...hoppas jag. För huvudet är fullt med plugg och kroppen och själen är trött av jobb och jag är bara rent allmänt grinig. Jag funderar på om jag kanske behöver pigga upp mig lite med ett bokköp till. Inspiration till inlägget kanske? Ja, så får det nog bli!  

6 kommentarer:

 1. Ska också vara med och funderar som du på vilken sorts hyllning det ska bli. Men det lutar starkt åt den första som kom upp i mitt huvud...

  Ett sånt härligt namn din blogg har: lingonhjärta. Gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nog nu äntligen bestämt mig och satsar också på första tanken som dök upp.
   Tack förresten :D Gillar starkt dina fina foton på din blogg!

   Radera
 2. Jag struntar i bok- och läsarvinkeln och skriver en hyllning till min mormor. Rakt av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag låter utmärkt! Ska bli spännande att läsa :D

   Radera
 3. Ska bli jättekul att läsa alla inlägg om en hel hop imponerande kvinnor! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska det :) Ser fram emot imorgon!

   Radera