söndag 25 mars 2012

Doodle-boksbilder

Finaste Boktagen efterfrågade lite foton på doodleboken som jag skrev om förra helgen. Så i och med att jag sitter här nu igen och kluddar lite i den så kommer här lite foton. Kan även tillägga att den här kluddboken är totalt beroendeframkallande!10 kommentarer:

 1. ÅH!! Jag dog lite av bilderna- gud vad fina! Får nog önska mig en present! Tack för att du visade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fiiin! Och inspirerande!! Älskar den och kluttar som en galning :)

   Radera
 2. Åhh verkligen superfina! :) ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar boken! Totalt beroendeframkallande!

   Radera
 3. Åh vad fint! Jag brukar rita i timtals för att uppnå samma lugn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med :D Roligt att vi är två. Det tillsammans med en ljudbok är bästa kombinationen!

   Radera
 4. Men alltså det här är bara läskigt. Jag satt för ca 10 sekunder sen på adlibris och letade efter de här böckerna utan att komma på vad de hette. Såg dem i en bokhandel för längesen, ångrade nyss att jag inte köpte dem... Och så kikar jag in här... Lingon - du är bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha vad roligt! Great minds du vet :P De är så fantastiskt fina de här böckerna. Är förtjust i nästan allt som Usborne har :)

   Radera
 5. Haha, vilken fantastisk grej! Så himla ljuvligt fin dessutom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Så härligt att ni alla tycker som jag. Kände mig lite smått töntig där ett tag när jag införskaffade den :D

   Radera