fredag 23 mars 2012

En lite snabbenkät

JUST NU…

… läser jag: Bag of Bones av Stephen King och tokälskar. (Fast det vet ni ju redan med allt tjat.)
… väntar jag: Paketet med Generation Loss och The House Next Door. Håller på och längtar ihjäl mig.
… lyssnar jag på: Allt på SR. Brukar bota min hemlängtan lite.
… tittar jag på: Enbart Big Bang Theory för tillfället. Längtar lite ihjäl mig till att Game of Thrones och Once Upon a Time ska köra igång. 
… är jag nyfiken på: Salem´s Lot av Stephen King. Nästa Kingbok som står på kö och som till och med är en illustrerad utgåva men även på The Hunger Games filmen såklart. 

Fin-snabb-enkäten hittad hos Dark Places.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, den är jättefin!!! Hoddlers utgåva :)

   Radera
 2. Salem's Lot är fantastisk den också :D Det är den bok som delar förstaplatsen med Bag of Bones i Kingland för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH! Min arbetskamrat sålde in den till mig med orden: "Jag gillar inte vampyrböcker men Salem´s Lot är banne mig det bästa som jag läst!"
   De orden räckte för mig :D Ser så mycket fram emot att läsa den nu.

   Radera
  2. Bra sammanfattning av Salem's Lot ;)

   Radera
 3. Äger den illustrerade utgåvan! Mycket stämningsfulla och lite creepy svartvita foton. Som bonus får man två noveller från Kings gamla (1975, thereabouts) novellsamling "Night Shift" med "Salem's Lot"-koppling. Särskilt den längre, "Jerusalem's Lot", är briljant. Slukade "Staden som försvann", som den heter på svenska, när jag var tretton och läste den illustrerade utgåvan för några månader sedan. Kings hyllning till "Dracula" håller fortfarande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den helt ljuvligt fin den illustrerade utgåvan :) Har inte köpt in den än men har reserverat den åt mig själv på jobbet och går och klappar på den ibland. Härligt att höra att bonusnovellerna är bra också. Har också förstått att "Haunting of Hill house" även här inspirerat King. Är så otroligt glad att jag återupptäckt honom. Bag of Bones älskar jag :)

   Radera