måndag 20 februari 2012

När man läser alla böcker på en och samma gång

Just nu är jag inne i en period då jag läser väldigt många böcker samtidigt. Jag är mitt inne i The Passage, The time travelers wife, Bleeding heard square och har nu även läst halva The house at sea´s end om Ruth Galloway. Problemet är att alla böckerna är bra och att jag inte kan välja vilken av böckerna som jag ska läsa klart först. Sen vill jag även påbörja The book of lost things som jag precis köpt in. 
     Jo, jag vet att vi alla har samma problem med mycket böcker att läsa och inte så mycket tid och att vi alla klagar på det lite då och då, vilket också betyder att detta inlägg är ett ganska så onödigt sådant, men GAAAH så jobbigt det är! Jag funderar snart att börja spela på lotto och hoppas på miljonvinst så jag kan ägna resten av mitt liv åt enbart läsande. Tänk vad fantastiskt det skulle vara!

6 kommentarer:

 1. Exakt. Du borde bli litt-kritiker eller någon som skriver om skrivandet! Bara få vältra dig i historier med ord som smyger sig på och skrämmer, ord som tröstar och ord som inger hopp. Naturlig karriärväg för ett Lingonhjärta, si me preguntan a mi. Så. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så ljuvligt det låter! Det tycker jag med! Och du borde helt klart vara författare på heltid och ägna fritiden åt bröllopsklänningsdesigt. Tänk vad härligt va! :D

   Radera
 2. Lottovinst vore inte helt fel! Slalomläsning är ionget jag ägnar mig åt, jag blir alldeles förvirrad. måste hålla mig till en bok i taget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst skulle det sitta fint med en lottovinst :D Och håller helt med om att slalomläsning förvirrar. Brukar hålla mig till max tre när jag spårar ur men denna gång har jag helt klart tagit mig vatten över huvudet.

   Radera
 3. Ja att ägna sitt liv åt läsande vore ju inte helt fel inte ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vore det ljuvligt! (Fast man kanske skulle tröttna också kankse...eller kanske inte :P)

   Radera