tisdag 21 februari 2012

Helt för mig okända böcker och författare

Jag fick tre böcker i present häromdan på jobbet. Det var en kund som hade kommit in med dem och ingen av personalen ville ta sig an stackarna. Självklart ryckte jag in som boklivräddare och jag fick tre nya böcker att ställa i hyllan. Nu är det bara så att jag inte har någon som helst aning om vad för slags böcker det är. Eller jo förresten för jag kan ju läsa, men däremot vet jag inte om de befinner sig inom min trygghetszon så jag skulle vilja höra mig för om någon känner till dessa böcker och författare. Efter en del googlande så vet jag att dessa tre har fått väldigt bra kritik  men är ändå nyfiken på vad ni tycker (feg som jag är). De tre böckerna är:

Comedy: in a minor key av Hans Keilson
The girl who fell from the sky av Heidi W Durrow
True things about me av Deborah Kay Davies

Någon som vet något?

2 kommentarer:

  1. Jag alskar bara tanken pa att fa bocker i present pa jobbet. Sa underbart, jag oanskar att det kunde handa mig! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jag det är verkligen en lyx!! Och jag har tur att det är så få som läser skönlitteratur också på jobbet också. Förstår dem inte alls :)

      Radera