lördag 28 januari 2012

En spökpaus kanske?

"Bara 600 sidor kvar..."
Så går mina tankar nu när jag läser The Passage. Den är fantastiskt bra men jag blir lite stressad över att den är så tjock. Funderar lite på att kanske läsa en kortis emellan för att väga upp lite och väljer nu mellan Susan Hills spökhistoria Mist in the mirror eller Andrew Pypers The Guardians. .Det lutar lite åt The Guardians även om det är på 250 sidor till skillnad från Susan Hills 150 någonting sidor. Ingen kortis men det kan jag ju i alla fall läsa ut på en dag. Plus vem kan motstå stort läskigt hemsökt hus? Inte jag i alla fall.


   Uppdatering: Upptäckte precis att The guardians är på 360 sidor. Kanske får bli Susan Hill ändå då...

4 kommentarer:

  1. Blir så avis - vad många spökiga bra böcker du har som väntar på dig!

    SvaraRadera
  2. Oh ja, jag samlar på dem :) The Mist in the Mirror är en riktigt mysig spökhistoria (fast har bara kommit till hälften så man vet aldrig vad Susan Hill drar till med på slutet)

    SvaraRadera
  3. Älskar taglinen under titeln på The Guardians!

    SvaraRadera