fredag 27 januari 2012

Fredagspepp!

Jag har en bra dag idag  En sådan där dag då det mesta går bra men mest är jag glad för att jag har fått grönt ljus för min 30hp uppsats som jag planerar skriva i Religionspsykologi/Missionsvetenskap. Det bästa med den uppsatsen är att jag har fått idén från bokbloggsvärlden då jag kommer använda filmen The others som huvudmaterial. Jag har verkligen väntat på att hitta det rätta ämnet till den här uppsatsen så tack så jättemycket för inspirationen! 
     Sen är jag också väldigt glad för en annan sak. Nämligen att jag totalt har slagit besöksrekord i veckan. Det är jätteroligt att så många är inne och läser varje dag. Lite läskigt också för nu får jag även lite prestationsångest. Hoppas ni fortsätter titta in. (Ignorera mig när jag skriver strunt. Det händer ibland...som nu till exempel..)
     När man är så här peppad förresten då kan man även skapa extra peppning genom att sätta upp lite inspiration till både uppsatsen och den förhoppningsvist kommande bokskrivningen. Det har jag gjort idag.


Nu hänger den här ovanför mitt skrivbord. Fast nu är frågan om inte den här huvudlösa damen kommer göra mig mörkrädd. 
Fast strunt samma. 
PEPP PEPP PEPP!

6 kommentarer: