tisdag 17 januari 2012

En ny liten vän

Smög iväg idag och skaffade mig en ny liten kompis. Kan ni gissa vilken av dem det är?
Japp! En alldeles ny liten vän.

3 kommentarer:

 1. Ser att två av dina böcker på kö även väntar på mig.;) Soulless och Tistelblomman står där hemma och The Lake of dead languages är jag såå sugen på. Den lille vännen har jag inte ens TÄNKT på? Varför har jag inte det?? Behöver ju egentligen inte mer böcker att bli sugen på nu, men ohh...

  SvaraRadera
 2. Åh, har du läst The Gargoyle än? Den var ju superbra! <3

  SvaraRadera
 3. Bokomaten: Haha! Sorry! Men visst måste man läsa Den lille vännen efter DHH. Hittade den av en ren slump faktiskt. Rena lyckan :)
  (The lake of dead language är jättebra!)

  Sofia: Nej vet du, den ligger här och värmer upp hyllan. Är sugen på den men har hamnat lite i skymundan för tillfället. Ska läsa din rec nu :)

  SvaraRadera