torsdag 19 januari 2012

I brist på recensioner

Eller i brist på lusten att skriva recensioner, lite inläggsidétorka och jobbstress, vilket stämmer bättre in just nu, så visar jag mest upp bokköp för tillfället. I min jakt på Elizabeth Hands svårinköpta böcker så har jag nu lyckats beställa en till. Mortal Love är nu på väg hem till mig. Anledningen till att jag köpte in den och inte Generation loss som jag egentligen vill köpa in innan var för det sjukt snygga omslaget. Vissa omslag vill man ibland bara äta upp. 


3 kommentarer:

 1. Förstår det där med ät-kommentaren! Själv vill jag äta brudklänningar... Knepigt!

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahhaha! Äta brudklänningar!=) Som små bakelser.=) Eller stora sådana, kanske.:) Men jo, håller med om att omslaget var sjuuukt fint, faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Det är skönt att du förstår mig, Lovable :) Och skulle nog kunna smälla i mig några brudklänningsbakelser själv, Bokomaten :D
  Visst är det fint!!!

  SvaraRadera