tisdag 17 januari 2012

Zombieskräckminnen

Året var 1982 och jag var sex år gammal då Sveriges Television visade världspremiären av Michael Jacksons musikvideo Thriller. Det var då min skräck för zombie tog vid som senare övergick till ointresse för att nu i år övergå till överförtjusning, Detta slog mig på bröllopsresan då hotellet en kväll bjöd på en fenomenal Michael Jackson show och någonting som jag helt förträngt. Jag var nämligen rädd för zombies i flera år efter att jag såg den här videon. Totalt förstörd! I dag älskar jag den och zombisarna med för den delen. 

Det var inte så mycket mer jag ville säga. Bara att jag tycker att det är fint när någonting så läskigt förvandlas till någonting så vackert och apropå att jag läser The dishonered dead av Robert Swartwood just nu. Riktigt bra är den.

Plus att videon är ju helt fantastisk.

4 kommentarer:

 1. Konstiga saker du har tänkt på under din BRÖLLOPSRESA, men det är bara bra! =P

  SvaraRadera
 2. Den är svinbra the Dishonored Dead!

  SvaraRadera
 3. Hanneles bokparadis: Visst är det :)

  Zombiemannen: Hehe! Det finns mycket konstigt man kan tänka på när problemen är små :)

  Tess: Ja! Helt grymt bra! Och snabbläst :D

  SvaraRadera