söndag 1 januari 2012

Decemberlistan

Är på väg till poolen och solen snart för vad passar bättre än att inleda årets första dag med lite sol och bad om det finns möjlighet. Fast innan dess tänkte jag gå igen om decembers lästa böcker. De blev inte så många men känner mig ändå ganska nöjd. Vissa har jag inte hunnit recensera än med det kommer lite längre fram hoppas jag. Sedan tycker jag även att jag lyckas med mitt nya löfte; att ta det lugnt, läsa långsamt och njuta av läsningen och inte låta mig stressas av att jag har så många bra böcker som väntar på mig. 

Decembers lästa böcker blev alltså:

Alfahannen av Katarina Wennerstam
Blue dahlia av Nora Roberts
Änglamakerskan av Camilla Läckberg
Det blod som spillts av Åsa Larsson
The forgotten garden av Kate Morton
Her fearful symmetry av Audrey Niffenegger
The thirteenth tale av Diane Setterfield

2835 sidor lästa
Tre svenska böcker (kors i taket)
Tre alldeles fantastiskt ljuvliga böcker (gissa vilka)
Kärleksrecension på den sista av den kommer snart.

Nu, till poolen och med mig i väskan tar jag De vassa tändernas skog2 kommentarer:

  1. Åh, bada lite för mig också! :-)

    SvaraRadera
  2. Badade lite för dig och alla frusna själar hemma i Sverige :) Och du får gärna njuta lite av vintern åt mig. Man saknar ju alltid det man inte har tillgång till typiskt nog.

    SvaraRadera