torsdag 1 december 2011

TRE på TRE utmaningen - Sammanställning & rapport

Pocketlovers fina utmaning Tre på Tre som innebar att man läste tre självvalda böcker med någon självvald sammankoppling på tre månader gick alldeles utmärkt. Och det är inte fy skam från en person som ogillar att uppbinda sig till saker då hon vet att chansen är väldigt liten att hon fullföljer dem. Jag pratar om mig alltså.
     Min utmaning gick ut på att läsa tre spökisar. Jag gick ut starkt med The small hand av Susan Hill och The winter ghost av Kate Moss som jag läste inom loppet av någon vecka men sen dröjde det inte till i veckan som jag läste klart The turn of the screw av Henry James. Varav recension av den inte har kommit än. 
     Jag tycker att detta var en utmärkt utmaning för jag blev både peppad och sugen på att läsa fler spökisar, vilket jag verkligen också har gjort. Sen är det också väldigt roligt att jag precis nu fick reda på att jag vann en bok hos Tess endast för att jag var med och som jag velat läsa väldigt länge.

Tack fina Tess för en utmärkt utmaning!


  

2 kommentarer:

  1. Är nyfiken på vad dy tyckte om Winter Ghosts, men visst har du inte skrivit någon recension på den ännu..?

    SvaraRadera
  2. Jojomänsan! En liten kort en som är länkad i inlägget :)

    SvaraRadera