torsdag 1 december 2011

Familjen Cullens hem

Efter lite husgooglande så hittade jag av en ren slump hela Familjen Cullens hus (Twilight ni vet) som faktiskt är ett riktigt hus där riktiga människor bor, typ. Huset är nämligen så galet snyggt att det känns lite overkligt. Huset är designat av Skylab Architecture som även designar andra galet fina hus. 

Någon mer än jag som kan tänka sig att flytta in?

6 kommentarer:

 1. Jag!

  Förresten - kika in hos mig ;-)

  SvaraRadera
 2. Det är ett himla coolt hus, om än lite för modernt och minimalistiskt för min smak. :) Dock står det väl i böckerna att Cullens hus är ett ombyggt sekelskifteshus? Tycker inte att det där huset ser så gammalt ut faktiskt... :P Och om Esme dessutom är antikintresserad och jobbar med sånt borde de snarare bo i ett välbevarat/genuint gammalt hus än i ett sönderrenoverat gammalt eller helt nytt och modernt boende...?

  SvaraRadera
 3. Instämmer faktiskt med Sofia här ;) Det är coolt, men för modernt för mig också. Jag vill också minnas att i boken beskrivs huset som ett vitt sekelskifteshus - jag var jättebesviken på huset när jag såg filmen första gången...
  Men hade varit coolt att bo där bara för att :)

  SvaraRadera
 4. Åh jag älskar det! Som att bo i ett träd på något sätt. Men jag älskar sekelskiftshus också. Hus med själ.
  Ni har helt rätt. I boken vill jag också minnas att det beskrivs som ett vitt sekelskiftshus. Passar familjen Cullen bättre. Fast blev kär i huset i filmen och som tur var såg jag filmen innan jag läste boken så hann aldrig störa mig på det :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är ett häftigt hus, men jag har också en förkärlek för gamla hus. Fast... i det där huset så skulle man helt klart få plats med ett enorm bibliotek!

  SvaraRadera
 6. Jag tänker mig det som det ultimata huset för skrivarinspiration. Tänk att sitta där och titta ut på skogen och få inspiration. I alla fall funkar skogen för mig som bästa stället att skriva på :)

  SvaraRadera