fredag 2 december 2011

Dagsutflykt

Nu, precis nu, sitter jag på en båt över till Uruguay med den här utsikten i nacken. Egentligen skulle jag inte behövt ta den här utflykten för egentligen borde jag ha argentinskt uppehållstillstånd nu som gift med en argentinare. Fast ickeförvånande så strular det med papprerna. De skickas nu fram och tillbaka över hela världen, stämplas och översätts och skuppar omkring på Atlanten så jag fick ta den här resan. 
     Tro dock inte att jag klagar. Nej, nej, nej,nej! För jag får ju ta ledigt och spendera dagen med att läsa. Dagslektyren är två stycken lättlästa böcker; Blue dahlia av Nora Roberts (kände att jag behövde mata hjärnan med lite romance så varför inte) plus Alfa hannen av Katarina Wennestam en bok som jag fått som gåva för ett bra tag sedan. Så kommer njuta av den här lediga dagen nu. Allt vad jag bara orkar. 

4 kommentarer:

  1. Nämen, jag är inte alls avundsjuk...Själv sitter jag i blåsdten och regnet (det borde ju faktiskt snöa, jag befinner mig ju i Umeå...

    SvaraRadera
  2. Nä men åh! Har ni inte fått snö än? Håller tummarna för att det kommer några flingor snarast!

    SvaraRadera
  3. Ja, det verkar inte alltför dumt! :-)

    SvaraRadera