torsdag 8 december 2011

Man vet att man inte är purung längre när...

...man upprepar ord som mina mor- och farföräldrar alltid säger. Nämligen, "Åh vad tiden går fort". Att jag fått ur mig de obehagliga orden den senaste tiden kan ju också bero på att jag har en massa jobb, plugg, husbyggarfix (vilket är fantastiskt roligt men tar mycket tid), julfixande, bröllopsreseplanerande, doktoransdsansökeplanerande och jobbletande och har därför inte alls mycket tid till läsning. Att jag är inne på min fjärde bok redan i december verkar inte hjälpa mitt ständiga lässug för de olästa böckerna i hyllan som jag bara måste läsa är oändligt många för tillfället. Fast ikväll, då jäkla blir det mysandes av. Det är ju faktiskt långhelg här och ikväll är jag till och med gräsänka. Då planeras fortsatt läsning av The forgotten garden och caipirinhas då jag har bestämt mig för att det är årets juldrink då glöggingredienserna är svåra att få tag på. För här ska tokmysas!

(Nu blev det rätt bild i alla fall, Bokomaten ;))

7 kommentarer:

 1. Caipirihnas som glögg-alternativ är ju förbaske mig toppen! Men du, berätta nu, pluggar du? Till vad? Och hur går det med det egna skrivandet? (Historisk roman, tror jag mig minnas?)

  SvaraRadera
 2. Jamen tiden *går* ju fort ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med Eli! Man bara konstaterar fakta när man säger så:)

  SvaraRadera
 4. Lovable: Jag är redan religionsvetare och har en magister i ämnet men pluggar vidare ändå. Älskar det :)
  Boken har faktiskt ändrats från en historisk roman till en spökhistorisk novell, typ. Går väldigt långsamt framåt...

  Hannes bokparadis: Alldeles ljuvlig bok. Rekommenderar den starkt!

  Eli och ...med näsan i en bok...: Visst är det så! Det är kanske när man lägger till att den går FÖR fort som man ligger risigt till ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, en evig student? Låter väldigt Skyttigt. Jag älskar också att plugga och att anmäla mig till nya kurser, blir alldeles yr när Folkuniversitetets katalog dimper ned i brevlådan!

  SvaraRadera
 6. Mer vädurigt :) Visst blir man glad varje gång det är dags att söka nya kurser. Mitt problem är bara att jag ofta anmäler mig till för många.

  SvaraRadera