lördag 10 december 2011

Julklappsklicketiklick

Jag önskar mig inga litterära julklappar längre. Det var längesedan jag slutade med det för annars blir julklappslistan så otroligt detaljerad och jag gillar att bli överraskad när det gäller presenter och julklappar. Därför köper jag dem till mig själv och lika glad blir jag för det.

Årets julklappar till mig själv blev dessa:

Tack till Dark Places och Ett hem utan böcker för att ni påminde mig om att det fanns. För vem kan motstå det här:

"The Night Strangers boasts all the trappings of a classic gothic horror story, reminiscent in places of the spousal secrets in Nathaniel Hawthorne's 'Young Goodman Brown,' the thrills of 'Rosemary's Baby,' and the psychological frights of Daphne du Maurier. . .A perfect book for Halloween. . .That thump thump you hear as you read is only your heart leaping from your chest."och

"Setterfield's novel is wonderfully atmospheric and haunting while reminiscent of classics such as Jane Eyre, Wuthering Heights, and Rebecca."


Sen dessa böcker i kombination med de här tre som jag redan har i hyllan så är bröllopsreseläsningen kirrad:Märks det tydligt vad jag gillar för böcker eller?

6 kommentarer:

 1. Smart drag att köpa böckerna själv! Jag noterar också att tre av dem har par i damer på framsidan. Tycks vara något tema vad gäller omslag i denna genre? Kram!

  SvaraRadera
 2. Hehe, japp! Omslagen är ganska lika varandra. Det kan man lugnt säga :)

  SvaraRadera
 3. Tvillingar och New England/Brittisk mystik. Inte en dålig genre att ha förkärlek för.=)

  SvaraRadera
 4. Eller hur! Och helt beroendeframkallande är det :)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig bokhög =) De flesta böckerna står på min önskelista också, men Den trettonde historien har jag läst. Kanonbra!

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra! Upptäckte Den trettonde historien alldeles nyligen nämligen. Verkar väldigt mycket som en Lingonhjärtebok :)

  SvaraRadera