torsdag 29 december 2011

Årets bästa läsning!

Jag har planerat in ett inlägg om Årets Bästa Allt när bloggen fyller ett år i februari. Det finns nämligen så mycket som jag vill säga, så många jag vill krama och så många egna utmaningar att planera. Fast tänkte ändå ge mig på att sammanställa en lista om årets bästa lästa böcker, Det är bara så svårt av välja bland alla fantastiska böcker för sedan jag började bokblogga känner jag att jag återigen lyckats komma tillbaka till den där litteraturkärleken som jag kände när jag var ung och så bra böcker som jag läst i år har jag inte läst på många år tack vara alla fina bokbloggare. Men nu (med lite ångest över att ha glömt någon) så presenterar jag (trumvirvel...):

Topplistan 2011
  1.  The little stranger av Sarah Waters
  2. The thirteenth tale av Diane Setterfield. (Även om den inte än är färdigutläst)
  3. Her fearful symmetry av Audrey Niffenegger
  4. The distant hours av Kate Morton
  5. Sookie Stackhouse series av Charlaine Harris
  6. The woman in black av Susan Hill
  7. The haunting of hill house av Shirley Jackson
  8. Själens begär av Christine Falkenland
  9. Cirkeln av Mats Strandberg, Sara Bergman Elfgren
  10. Arcadia falls av Carol Goodman
Bubblare:

2 kommentarer: