måndag 14 november 2011

Skulle lagt in den i frysen istället...

The haunting of Hill house. En bok som legat här hemma i evigheters evigheter och som jag spenderade hela söndagen med. Fick därför inte många timmars sömn i natt. För det här är en bok som inte ska läsas på kvällen. Det är nästan så jag vill säga "Susan Hill släng dig i väggen", för det här skrämmer mig mer. Det här är läskigt! Riktigt, riktigt krypa-in-under-huden-läskigt och borde prydas med en varningstriangel Samtidigt är det så bra att jag inte kan sluta läsa. Nu ska genast letas upp fler böcker Shirley Jackson. Tack Fiktiviteter för att du påminde mig om att jag hade den liggande här någonstans. 
5 kommentarer:

 1. Varsågod, men nu vet jag inte om jag vågar läsa den själv... Lånade The haunting... på biblioteket men eftersom jag är ganska mörkrädd så kanske jag borde vänta tills ljusare tider...

  SvaraRadera
 2. Nu är den utläst och kan nog lugnt säga att den totalt skrämde byxorna av mig. Fast jag tycker ändå att du ska våga dig på den. Den är fantastisk!
  (Se bara till att läsa den på dagen =))

  SvaraRadera
 3. Den här har jag längtat efter ett tag. Tyvärr har jag nåt slags ofrivilligt köpstopp på böcker så den får vänta ett tag till...

  SvaraRadera
 4. Men åh så bra den verkar då! Jag måste få tag i den. Men försöker också låta bli att köpa nya böcker, även om jag inte har köpstopp, så får försöka med bibblan.

  SvaraRadera
 5. Åh ja läs läs läs, Pixie och Titti! Men som sagt inte på kvällen om man är lika harig som jag :) De flesta bibliotek borde ha den här tycker jag. Det är ju ändå något av en klassiker.

  SvaraRadera