fredag 23 september 2011

Vackra Jane Austen-omslag

 Better World Books har någonting som de kallar för the bargain bin. Varje gång jag sitter framför datorn och pratar på skype med någon hemma i Sverige så brukar jag lite sådär på måfå bläddra igenom alla de tusentals böcker de har. Slutet på the bargain bin har jag fortfarande aldrig kommit fram till. Om ni undrar om min önskelista hos Better World Books är lång, så kan jag här med bekräfta det.
     I alla fall så hittade jag igår de här helt ljuvliga utgåvorna av Jane Austens böcker. Visst skulle de göra sig helt perfekt i bokhyllan med sin antika skolplansch-look. Så snygga!      


6 kommentarer:

 1. Åh gud vad fina! Älskar omslagen för Persuasion & Sense and sensibility :)

  SvaraRadera
 2. Visst är de!! Och de två är helt klart mina favoriter också :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka fina omslag! Jag är ganska glad för omslaget till Jane Austens "Emma" nu i den svenska klassikerupplagan! (:

  SvaraRadera
 4. Ja! Det omslaget är verkligen jättefint! Vore roligt att ha flera upplagor med olika omslag i hyllan någon gång i framtiden. :)

  SvaraRadera
 5. Guud, så vackra! ÄLskar omslag med blommor på, gärna som nästan ser ut som tapet, som de här! Skulle gärna vilja ha en matchande komplett samling av vackra austen. Har alla i en herrans olika versioner nu.=)

  SvaraRadera
 6. Visst är de!! Och vet du! Hittade dem faktiskt nyss på Bokus för jättebillig peng. Märk väl det billiga paketet med tre för 68kr i denna upplaga. Hehe :D
  http://bit.ly/pJqFU6

  (Ibland är det nästan värt att flytta hem till Sverige igen bara pga Bokus.)

  SvaraRadera