torsdag 22 september 2011

Sysselsättning för bokmässelängtade själar samt kloka (obokiga) ord

När ni bokmässar er loss därborta hemma i Sverige så kommer jag istället sitta bänkad framför Babel och hoppas på att det dyker upp något bokbloggarhuvud i programmet. Innan dess ska jag försöka läsa två stycken Falkenland, bröllopsshoppa, titta på första avsnittet av The secret circle för att se om det är någonting att ha plus hinna med att gå på franskakursen. Fast först och främst vill jag bjuda er på några riktigt kloka ord från okänd person:


"You can´t by happiness, 
but you can buy ice cream.
And that´s kind of the same thing."

3 kommentarer:

 1. Det var bannemig det bästa ordspråket jag hört! *skriver ner* :-)

  SvaraRadera
 2. Jag haller fullstandigt med!!

  Sitter ocksa och tranar efter massan. Tror att jag skall unna mig en glass istallet! :-)

  SvaraRadera
 3. Haha visst är det helt fantastiskt. Dränker helt klart bokmässesorgen :D

  SvaraRadera