onsdag 7 september 2011

Bot mot ynklighet

Känner mig sådär liten och ynklig idag och har en enorm hemlängtan. Så jag tyckte jag var värd en riktigt bra bok. För ynka 35 kronor klickade jag hem The lake of dead languages av Carol Goodman från Better World Books och känner mig genast på lite bättre humör. Carol Goodman har jag hört talas om genom er kära bokbloggare men jag tror att det ändå var Better World Books beskrivning som fick mig att klicka hem den idag. För vem kan motstå det här?

"A GOTHIC AND ELEGANT PAGE-TURNER"

Inte jag i alla fall.


5 kommentarer:

 1. Själ lockas jag av titeln, magiskt fin!

  SvaraRadera
 2. Visst är den! Och omslaget! Ja hela boken lockar :)

  SvaraRadera
 3. Den är bra, men gotisk vet jag inte.

  SvaraRadera
 4. Vet du vad, den har jag OLÄST i bokhyllan! Fick den som rec ex en gång i tiden när jag extraknäckte i en bokhandel men det blev aldrig av att jag läste den. Jag har också läst flera bloggar som hyllar, så det vore verkligen på tiden. Du får rapportera vidare när du har läst!

  SvaraRadera
 5. Enligt O: Nej, jag har heller inte uppfattat den som gotisk när jag läst om den men det spelar inte så stor roll :)

  Fru E: Det var det värsta! Fast jag vet hur det är. Har också en del godbitar i hyllan som aldrig blir lästa. Lovar rapportering sen.

  SvaraRadera