fredag 2 september 2011

Början på en misstänkt lång förälskelse.

Igår kväll läste jag äntligen klart In the woods av Tana French. (ÄNTLIGEN skriker antagligen Boktagen nu.) Helt fantastiskt bra bok med ett berättelse som gör att jag vill läsa fortsättningen med det samma. Fast en halvtimme senare började jag istället bläddra lite i mina andra böcker som ska läsas i höst, även om jag redan läser två skönlitterära böcker i mina studier, och fastnade tillslut i The winter ghost av Kate Mosse som är med i min Tre på Tre utmaning som Pocketlover anordnat. 
     Det var kärlek vid första ögonkastet. För tio sidor senare var jag helt fast. Nu längtar jag bara till jag får sluta jobba, hälla upp ett glas vin, krypa upp i soffan och fortsätta läsa på min nya älskling vars författare för mig är en helt ny bekantskap. Något extra fint med den här boken är att det finns små teckningar i den.
5 kommentarer:

 1. Härligt med små teckningar. Och vad härligt det är när man fastnat i en bok så! Jag har börjat på en bok av henne, som jag inte tagit mig igenom än. Den ligger därhemma och väntar.

  SvaraRadera
 2. Evalinn: Visst är det! Känns lite som att läsa en sagobok fast för vuxna. Har blivit nyfiken på de andra böckerna också nu för gillar så den här.

  Boktagen: Haha, jag visste det ;) Mejlar dig snart!

  SvaraRadera
 3. Kate Mosse ar en favorit, men den har har jag inte last, nagot att se fram emot!

  SvaraRadera
 4. Hon är en helt ny bekantskap för mig. Hittade henne av en ren slump faktiskt. Har redan läst ut boken och ska genast leta efter fler av henne. Jättebra! (Och spööökig =))

  SvaraRadera