måndag 5 september 2011

Sällsynt fågelsång och en hel hög böcker

Har precis kommit tillbaka från en dagsresa jag gjort ett antal gånger förr. Fast när solen skiner och fåglarna kvittrar och hela väskan var fylld med böcker jag då kan jag verkligen inte klaga.
     Den här gången släpade jag med mig en "studiebok" som är Boating for beginners av Jeanette Winterson, Harry Potter (bok nummer 3) och vad jag trodde var The small hand av Susan Hill men visade sig vara The woman in black. Så här har njutits, lästs, druckits kaffe och lyssnats på fåglarna.

Det slutade med att jag läste om The woman in black och halva Boating for beginners. Att läsa om spökisen så här bara en månad efter att jag läst den för första gången, gjorde den faktiskt bara ännu bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar