fredag 5 augusti 2011

How to write a killer headline

Min vän skickade en länk till mig idag om hur man lockar läsare till sin blogg. För nybörjare i bloggvärlden så var det bra tips och som man kan hitta här men en annan länk som jag fann där och som vi alla tampas med hela tiden, var en länk med tips om hur man skriver bra headlines till sina inlägg. För själv har jag ganska så svårt med just detta. Tycker att jag upprepar mig hela tiden. Vilket har lett till att jag ibland "headlinear". Att "headlinea" innebär att jag precis var som helst; typ i duschen, i matvaruaffären, på posten eller gående på trottoaren helt plötsligt börjar relatera allting till bloggheadlines, för att därefter skapa inlägget i mitt huvud. 
     Ja ja, det kanske bara är jag som är så här skadad men i vilket fall så kommer länken här. (Som ni ser så har jag idag använt mig av tips nummer 4.)  

4 kommentarer:

 1. Jag har nog bara lyckats riktigt, riktigt bra en gång och då anspelade rubriken på sex. Men jäklar vad trafik den genererade! :-D

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Kan tänka mig det :D
  Riktigt smart gjort!

  SvaraRadera
 3. Headliners, eller rubriker som jag gammelmodigt kallar dem...är himla viktiga, märker själv hur mycket de betyder när jag väljer vad jag läser (förutom för de bloggar jag brukar följa)

  SvaraRadera
 4. Helt sant! Precis så fungerar det för mig med. Det är roligt också när man märker vilka rubriker som drar till sig mest uppmärksamhet.

  SvaraRadera