onsdag 6 juli 2011

Vi kan pusta ut (Möjligtvis Sookie-spoilervarning!)

Halsbakteriebaskeluss som ledde till andningsproblem på äktenskapskurs, som ledde till nattligt akutbesök på sjukhus, som ledde till injektion i rumpan, som ledde till bananflugeprat med läkare, som ledde till ny svenska språkkurselev och läkarkvinnans privata mobilnummer, som ledde till hjärtmuskelinflammationsdiagnos. 

En minst sagt händelserik natt. Som tur är har jag äntligen fått en diagnos som även om den är ganska ofarlig så är ganska så oskön. Jag är också så otroligt less på att ligga i sängen. Åtminstone gör jag äntligen lite skäl för mitt bokbloggsnamn. 
     Som tur är kan jag ligga här och titta på andra avsnittet av True Blood i säsong fyra och vill meddela att vi Sookieälskare kan pusta ut. Andra avsnittet närmar sig bok fyras handling med stormstek. Var ganska nervös där efter första avsnittet då det och boken inte alls gick ihop. Detta nämner jag med tanke på den diskussion som pågick hos Bokstävlarna för ett tag sedan. Det finns vissa anledningar till att vi vill ha säsong fyra så lik bok fyra som möjligt. Mer tänker jag inte nämna...   

6 kommentarer:

 1. Krya på dig!

  (jag läste inte sista delen av inlägget - tack för spoilervarningen ;-) )

  Förresten har du fått din BWB-beställning? Det kliade så i klickfingret att jag var TVUNGEN att beställa en till bättre begagnad därifrån!!! The Strain blev det!

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha! För båda=)

  Det är alltid bäst att spoilervarna tycker jag. Speciellt om man har läst alla böckerna och har svårt att säga någonting om böckerna utan att spoila något. Svårt det där!

  Vad roligt att du beställt fler böcker! Jag har en jättelång lista på deras wish list men väntar tills de första böckerna kommer för att se hur lång tid det tar för dem att komma hit innan jag trycker på köpa knappen. Beställde för två och en halv vecka sedan så väntar böckerna vilken dag som helst nu. Räknar med tre veckor hit. Kanske fyra =)
  Har du fått dina?

  SvaraRadera
 3. Hoppas nu att du kryar på dig riktigt ordentligt!

  SvaraRadera
 4. Tack Joanna!! Här ska kryas på allt vad jag bara orkar :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad skönt att höra! Jag ska se andra avsnitt ikväll hade jag tänkt, nu låter det verkligen som att jag har något att se fram emot. :)

  SvaraRadera
 6. Jajamänsan det har du! Det går helt klart åt rätt håll nu :)

  SvaraRadera