fredag 8 juli 2011

Gnissel, gnäll och tjat

Jag är så trött på det här nu. Att vara sjuk alltså. Inte heller får jag någonting läst. Ligger mest och beklagar mig och tittar på mina böcker. Önskar att de kunde bara hoppa in i mig utan att jag behöver öppna dem. En litteraturinjektion skulle kunna vara någonting kanske?  
     Så  jag tror att jag nu tar mig en liten bloggsemester en vecka. Så jag får lite inspiration och läs-och skrivarlust tillbaka samt är förhoppningsvis lite piggare. Plus att då har jag kanske också slutat gnälla. För det finns inget tristare än en gnällig blogg. Tills jag återkommer här så bjuder jag på en upplyftande kissemiss. 

8 kommentarer:

 1. Krya på dig och hoppas du kommer igång snart och får trillbaka lusten att läsa och skriva.

  SvaraRadera
 2. Ett stort krya på dig från mig!! Försök att vila och inte tänka på allt det där du skulle vilja göra, bara vara. Böckerna försvinner ju inte, menar jag ;)

  SvaraRadera
 3. Synda dig att bli frisk! =)

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha!!! Känner mig redan lite bättre så återkommer säkert snart. Kliar redan i mina skrivsugna inläggsfingrar :)

  SvaraRadera
 5. Tack Emma! Men nu är jag tillbaka. Inte frisk än men skrivsugen :)

  SvaraRadera