tisdag 12 juli 2011

Heeeeere`s Jonny!

Eller heeeeere´s Lingonhjärta, ska det vara. För kan inte hålla mig mer. Fyra dagar tog det och jag har bloggskrivar-abstinens. Är fortfarande inte frisk för tydligen tar det här veckor att läka ut men vi ignorerar det och går direkt på ämnet böcker istället.
     Läser gör jag, även om det går långsamt. Spirit bound i Vampire Academy serien är väldigt bra så jag njuter av varje sekund. Vunnit en bok har jag också gjort hon Swedish Zombie där till och med författaren själv skickade boken till mig. Det är verkligen inte fy skam.
     Ja, det var mest det jag ville säga nu. Göra min röst hörd och säga att jag är tillbaka. Sen bjuder jag på en skräckisscen också från en av de läskigaste filmer jag vet. Boken är jag riktigt sugen på att påbörja snart men misstänker att den kommer slängas in i frysen lite då och då...

9 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till de levande! =)

  SvaraRadera
 2. Vann du med? Det gjorde jag också :-) och välkommen tillbaka - jag har saknat dig!

  SvaraRadera
 3. Jippi! Du är tillbaka =) Och du måste läsa boken. Vågar säga att den är bättre än filmen, fast filmen är riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Det är tur att det finns frysar! ;-)

  Skönt att du verkar må bättre, fortsätt att krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Tack ska ni ha :D
  Skönt att vara tillbaka. Fyra dagars frånvaro räckte helt klart för mig.

  SvaraRadera
 6. Kul att du är tillbaka! :D

  Om du undrar var ditt inlägg, som du skrev i min blogg för någon dag sedan, har tagit vägen så råkade den raderas av misstag eftersom den fastnade i mitt spam-filter. :/ Jag tror det var ditt inlägg som försvann i alla fall.. Ibland är man klumpig!

  SvaraRadera
 7. Tack Emma och Linnea :)

  Ingen fara Linnea! Ibland är även mina raderarfingar i farten :) Misstänker att det var om Stolthet och Fördom?

  SvaraRadera