fredag 15 juli 2011

Med för många val får jag kortslutning

Den här fredagen gick av bara farten. Den började sittandes med kölapp på ett laboratorium där jag skull lämna lite blodprov. Det värsta var att jag satt där och var så fruktansvärt hungrig med tanke på att jag inte fått äta på tolv timmar och att kön var evighetslång. Det bästa var att man blev bjuden på kaffe efteråt. Tydligen får alla som lämnar blodprov kaffe för att inte svimma efteråt. Lite lustigt men också väldigt trevligt. Resterade delen av dagen har jag bokat kör till kyrkan inför bröllopet, pratat med bästa mormor och morfar i telefonen och släktforskat, släktforskat, släktforskat. Förfrågningar bara trillar in för tillfället och jag har fullt upp. Otroligt roligt. Fast också därför har jag inte hunnit med något läsande även om mina tankar nästan totalt har varit hos Rose i Vampire Academy-serien idag. 
     Mina tankar har också varit fokuserade på frågan om vilken bok jag ska läsa efter att Vampire Academy-serien är slut. Jag har så otroligt många bra böcker här hemma och valet ligger nu på Song of ice and fire-serien, Harry Potter-serien som jag tidigare inte läst skamligt nog, The Shining eller Gone with the wind som jag upptäckte är en tegelsten. Sen så har jag ju en ny fin zombiebok som jag vann häromdan, några väntande recensionsexemplar och några oavslutade serier. Tycker att det är otroligt jobbigt att ha så många bra böcker att välja på. Ibland önskar jag att någon kom hit och valde ut bok åt mig så jag slapp själv. Lite som när jag var liten och läste tidningar med mamma och mamma sa "Läs här nu" och jag läste.

Typ så här.

    

5 kommentarer:

 1. Läs: Harry Potter. I dessa tider när alla göttar ner sig i sista delen bakom 3D-brillorna och Pottermore är på ingång framåt hösten, passar HP bra. Sedan kan du ju läsa A Song of Ice and Fire. HP går säkert betydligt snabbare att ta sig igenom än den senare :) MVH / Mamma ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, faktiskt hade det varit himla skönt. Jag skulle välja en ny bok igår, det slutade med att jag testläste (det vill säga läste typ 1-2 sidor) säkert tio olika böcker. Idiotiskt. Hade jag hållit mig till en hade jag ju kommit en bit på väg i någon, men istället blev jag bara förvirrad. Haha.

  Väldigt fin bild för övrigt!

  SvaraRadera
 3. Lisa (1): Haha, tack! Och vad skönt att du bestämde åt mig. Får nog faktiskt bli så nu! (Gick i samma tankar faktiskt:))

  Lisa: Åh, förstår precis din frustration. Gör också så där ibland och blir helt galen av frustration.
  Tack också förresten! Märk väl den fina 70-tals duken :)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag försöker också välja, det är hopplöst. Ibland blir det nästan inget läst bara för att jag börjar på olika böcker hela tiden!

  SvaraRadera
 5. Det värsta är nog när jag blir distraherad av en bok när jag är mitt i en annan. Sen ligger den där första där och kastar anklagande blickar på mig...just nu är Alla själars natt sådär glad på mig. Vet inte varför jag lämnat den för den är jättebra.

  SvaraRadera