torsdag 14 juli 2011

Flera hundra år förflyter och ögonen går i kors.

Jag måste komma ihåg att om jag nuförtiden vill ha en tillstymmelse till chans att skriva vettiga inlägg och recensioner så måste jag göra det på morgonen. För här sitter jag nu mer två recensioner som jag vill skriva och helt tom i huvudet. Jag älskar mitt släktforskningsprojekt men man blir inte styv i bollen efter en hel dags grävande i arkiv. Vad jag däremot skulle vilja hinna göra innan jag nu ägnar mig åt något som inte innebär att jag måste använda hjärnan, är att jag skulle vilja nämna att jag sträckläste ut Spirit Bound i Vampire Academy-serien igår. I särklass den bästa boken i serien och som innehåller action från början till slut. Nu är jag lite ledsen över att det bara är en bok kvar i serien. För vad ska jag göra sen utan ass-kicking-Rose? 

2 kommentarer:

  1. För min del är det framåt kvällen som skrivandet tar fart - nattuggla du vet!

    SvaraRadera
  2. Var också nattuggla en gång i tiden men inte så mycket nu längre. Fast jag brukar få mer skrivinspiration framåt kvällen. Fast inte igår. Då var det bara kortslutning :)

    SvaraRadera